PRODEJNY   |    KONTAKT

Jste na stránce: Tylova pasáž / Internetový obchod / Pánské / Ponožky / Klasické / 31199 pánské bavlněné společenské zdravotní ponožky RS

< Zpět na seznam produktů

31199 pánské bavlněné společenské zdravotní ponožky RS

Pánské ponožky

Pánské vyšší bílé ponožky, jednobarevné, elastické vlastnosti, jemně tkané, volný lem bez gumiček, zesílená pata špička, plochý šev špice, 75% bavlny, velikost 39-46, vhodné i pro diabetiky, k obleku i volný čas

Tabulka velikostí

Vyberte barvu:

Vyberte Velikost:

Jemně tkané klasické pánské ponožky utkané z poctivé bavlny v bílé nadčasové barvě. V ponožkác, nejen k obleku, se budete cítit pohodlně po celý den. Díky elastickým vlastnostem perfektně drží na noze a volný lem nohu neškrtí. Trvalivost zajistí zpevněné zátěžové části.

SOFTRAND - ohne gummidruck jsou ponožky s prověřenou kvalitou německé značky RS.

  • velikost 39-46
  • jemně tkané
  • volný lem
  • 75% bavlny
  • elastan
  • zpevněné zátěžové části
  • plochý šev špice
  • bílé
  • k obleku
  • i pro diabetiky

75% bavlny, 22%polyamidu, 3%elastanu

EKXOU

75%bavlna 22%polyamid 3%elastan

Rychlé doručení

Protože veškeré námi nabízené zboží máme ve vlastním skladu případně v některé z našich prodejen, vaši objednávku jsme schopni vyřídit v nejkratším možném termínu! Pokud jste se již rozhodli a objednali si zboží v našem Eshopu, můžete zaměstnance přepravní společnosti zvonícího u vašich dveří s balíkem v ruce očekávat zpravidla do dvou pracovních dnů, nejdéle však do týdne.

Pohyb zásilky

Na vámi uvedenou emailovou adresu obdržíte ihned po vyskladnění krátkou informační zprávu obsahující číslo zásilky a částku dobírky (pokud jste ovšem nevyužili možnost bez poplatku a pohodlně zaplatit bankovním převodem), díky čemuž budete moci její pohyb bez problémů sledovat třeba z vašich mobilních tefonů či tabletů!

Záruka vrácení

Pakliže s objednaným zbožím nebudete spokojeni, nepadne vám velikost nebo jste se netrefili do vkusu někoho jiného, NEZOUFEJTE, zašlete kompletní, nepoškozené zboží bez známek opotřebení nebo použití v originálním obalu na korespondenční adresu nejdéle do 21 dnů od doručení a my vám neprodleně převedeme částku rovnající se hodnotě vráceného zboží na vámi uvedený bankovní účet.

Kam s ním?

Naše společnost je zapojena do systému třídění odpadu EKO-KOM, jehož prostřednictvím jsou vám v každém městě k dispozici nádoby na tříděný odpad, v našem případě papír a plasty. Prosíme pomáhejte s námi životnímu prostředí a věnujte chvíli vašeho času separaci odpadu z obdržené zásilky. Děkujeme.

(C) TYLOVA PASÁŽ 2015

Známá a oblíbená nákupní oáza v centru Prahy již dvě desítky let nabízí možnost nákupu všemožných ponožek, punčocháčů a doplňků a vyniká nadstandardně přívětivou obsluhou.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinnen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinnen zaEEvidovaT přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

FACEBOOK  Mapa stránek | Obchodní podmínky

Tyto webové stránky vytvořila společnost Clickmedia webdesign. Web a internetový obchod používá pro správu obsahu Redakční systém Clips ®

Najdete nás i na MALL.CZ